SEO пакет за uniquetimber.co.uk

Full Seo Package Project for: www.uniquetimber.co.uk

 

Пакет вклучува:

Длабоко Клучни зборови Истражувања:

 • Топ и најдобра долга опашка 20 клучни зборови
 • На глобално ниво AVG месечен извештај за пребарување
 • извештај конкуренција AdWords
 • Органски Барај конкуренција
 • длабока анализа
 • Најдобар извештај во Excel
 • Сите работи се направи рачно
 • 5 k.words ќе се надарени
 • Широка и Точна извештај за појавување на клучни зборови на глобално ниво или одредена локација
 • Широка во насловот и точно во насловот појавување на извештајот на клучни зборови на глобално ниво или одредена локација.

На страната SEO оптимизација:

 • Веб-сајт анализа (содржина , Клучни зборови, внатрешна врска , URL Структура )
 • Keyword Research and Competition Analysis
 • Google Tools Setup (Canonical URL)
 • RSS Feed Creation
 • Image Optimization (ALT Tags, Image Compression)
 • Meta tag Optimization (Keyword, Description etc.)
 • Website Structure (Navigation/Redirection/Error Page Issue)
 • Robot.txt Creation
 • Sitemap Creation and Submission
 • Google Analytic(Tracking) Code Setup
 • Повеќе…

After Fixing your all On-Page Issue , Ranking of your website will increase dramatically and you will start seeing Result for your Target keywords.

Off Page SEO Optimization:

 • (Tier 1): Tier 1 ќе бидат директно поврзани со вашиот веб-сајт.
We wll build 20 веб 2.0 Висококвалитетен микро блог on Top blogging Platform. 20 веб 2.0 Блог Постојана рачно да креирате на висок квалитет Приватни Блог Мрежа Високиот орган веб-страниците (WordPress, Blogger, Tumblr & Weebly итн).
Then we will create 100 Социјални обележувачи за 10 Топ социјална Bookmark
Не софтвер или бот, Ние ќе ги искористиме целосна рачна работа без стапалки.
висок орган & доверба веб-сајтови ( PR9-5 корен домени ) со уникатна содржина, слика & видео.
 • недела 2 (Tier 1) We will create 20 Private Blog Network Web 2.0 својства
 • Висока DA вредност 11-80.
 • Висока ТФ вредност.
 • High CF Value.
 • Niche Related Articles (included)
Then We will link this properties to over 3000 Quality wiki backlinks as tire 2
We will use 5 High quality related articles for submission.
Links will submitted with premium captcha solving services.
 • недела 3 We will create 100 Manual Backlinks from different platform:
 • 10 Article Submission
  10 Press Release Distribution
  10 PDF/Doc Sharing
  10 веб 2.0 Blog Posting
  10 Top Social bookmarking
  10 Top Video Sharing
  10 Classified Ad Posting
  10 Image Sharing
  10 Social media Posting
  10 Instant Approved Directory Submission
 • недела 4 We will build 55 Dofollow Blog Comment линкови

—- Ја донесе најдобри резултати и е 100% Google безбедно!
—- Сите рачна работа, нема автоматски софтвер
—- 100% Dofollow линкови - единствениот вид што е важно! Реал "врската сок"
—- 100% одобрување курс

потоа:

 

We will create VERY POWERFUL 5 Висока ПР Па DA ТФ CF, PBN Backlinks – Почетната страница од пребарувачот

Ова Powerfule Линкови се движат Топ оптимизација за тактика во 2016 и се класифицирани како најдобар тип на линкови за било кој веб-страница. Причината зад ова е дека линкови се изгради на Високиот орган на домеин, довербата на проток, CF и PA.

Предности:

 • 100 % Единствена IP е
 • До 500 words Copyscape passed uniue article with related images to all posts
 • 5 articles means you will get 1 article per 1 post
 • Maximum 10-20 OBL
 • All HOMEPAGE backlinks
 • All links DoFollow and pernament
 • No commets enable
 • All domain has unique WHOIS property

FINALLY We will make sure you will get:

 

300 FACEBOOK SHARE/WEB LIKE
200 TWITTER TWEET/RETWEET
Different IP ✔✔ 100% Real users ✔✔ 100% Penguin & Google Panda v2 Safe
И
 • Unlimited Human Unique traffic for one month
Real, nothing of bots.
It is Panda and Penguin SAFE!.
Great way to rocket your website to the top.
– 100% AdSense безбедно
– Одлично кликнете-преку стапка (CTR)
– Единствен секој еден
ЗАПОМНЕТЕ: Високото Пласман Загарантирана !!!

 

SEO пакети
Твојата е-маил адреса: