Види Десет Слики на Бритни Спирс без шминка

See Ten Pictures of Britney Spears Without Makeup
10 Слики на Бритни Спирс без шминка (преку http://www.stylecraze.com)

Актерки и модели се постави стандард на убавина во недостижна високо ниво. Тоа е затоа што тие имаат вод на коса стилистите, лични тренери, шминка уметници, мода консултанти и лични асистенти, да им помогне. Многу познати личности се плашат да ...

Зајакната со Zemanta
24680 0