SanDisk Санса клип Поштенски MP3 плеер Преглед [ВИДЕО]

Севкупниот резултат4

SanDisk Санса клип Поштенски MP3 плеер Преглед

Идеален за џогери, патници, и други активни на музиката, Поштенски Санса клип испорачува на-на-Go музика по прифатлива цена. Овој компактен MP3 плеер е натоварен со дополнителни услуги, вклучувајќи интегриран FM радио, изградена во диктафон, да застане се види, и компатибилност со широк спектар на дигитални аудио формати, од речиси секој извор, вклучувајќи AAC за DRM-free iTunes.

Проверете цена SanDisk Санса клип Поштенски MP3 плеер на Амазон