Samsung нуди до $ 1,25 награда сад за Tizen уреди за носење програмери

Samsung offers up $1.25m prize pot for Tizen wearables developers
Samsung нуди до $ 1,25 награда сад за Tizen уреди за носење програмери (преку на Inquirer)

Samsung го најави Галакси Менувач App предизвик за привлекување на инвеститорот интерес за својот мобилен оперативен систем Tizen. Според соопштението на својата веб-развивач, Корејската хардвер гигант ја стави настрана од вкупно 1,25 милиони $ во награди и рече ...

Зајакната со Zemanta

Поврзани написи