Севкупниот резултат3
  • На Samsung Gear S има голем потенцијал. Нејзините Tizen оперативен систем е лесно да се движите, батеријата трае солидна ден и вграден во телефонот и 3G интернет конекција може да биде одличен.

 

Содржината претходно објавени овде е повлечена. Ние се извинуваме за непријатностите.