Севкупниот резултат4
  • Галакси А5 е солидна, совршено употреблив и атрактивен средината на опсег паметен телефон, што е невообичаено за Samsung, која има навика за правење на своите паметни телефони пониски цени фрустрирачки за употреба.

 

Содржината претходно објавени овде е повлечена. Ние се извинуваме за непријатностите.