Роботи пишување на вести

Robots writing the news
Роботи пишување на вести (преку СНН Видео)

Брајан Stelter извештаи за тоа како робот помогна новинар на ЛА Тајмс објавува вести одеднаш земјотрес оваа недела.

Зајакната со Zemanta