Севкупниот резултат4
  • Папагалот Bebop е фантастичен играчка која им овозможува на корисниците да се оди подалеку од само што летаат наоколу и паѓа во нештата и да се направи интересни видеа и да ги преземат фотографии од сосема нова перспектива.

 

Содржината претходно објавени овде е повлечена. Ние се извинуваме за непријатностите.