Папагалот Астероидот Smart Преглед: Андроид во цртичка автомобил е?

Parrot Asteroid Smart Review: Android In Your Car’s Dash?
Папагалот Астероидот Smart Преглед: Андроид во цртичка автомобил е? (преку Хардвер Том)

Андроид во вашиот цртичка Астероидот Smart Преку Папагалот во денешно време, Android и iOS интеграција е-мора да има карактеристики, кога станува збор за инфозабавниот систем и резервни автомобил стерео. Авто одлуки, исто така, ни даде USB порти, помошен влез, и Bluetooth конекција ...

Зајакната со Zemanta