Нова алатка за борба против измама

New tool for fighting fraud
Нова алатка за борба против измама: Кредитна картичка со свој тастатура (преку КБС Вести)

Извршниот директор на динамика Џеф Мулен покажува новиот изум КБС Вести на неговата компанија: А кредитна картичка заштитени со лозинка. Александар Trowbridge извештаи.

Зајакната со Zemanta