Мајкрософт Lumia 950 Преглед од страна на работ [Видео]

Lumia Мајкрософт 950 е првиот вистински обид да се натпреваруваат со Андроид и iPhone во долго време. На 950 обновено спецификации и неколку уникатни трикови својот ракав, но дали е доволно?

19444 0