Малезија ерлајнс губи контакт со авион 239 луѓе

Malaysia Airlines loses contact with plane carrying 239 people
Малезија ерлајнс губи контакт со авион 239 луѓе (преку АФП)

А Малезија ерлајнс лет сметководствена 239 луѓе врзани за Пекинг изгубил контакт со контролата на летање по напуштањето на главниот град на Малезија, Куала Лумпур, превозникот, во саботата. Авиокомпанијата соопшти дека летот MH370 исчезна саботата ...

Зајакната со Zemanta