Севкупниот резултат5
  • На iRobot Roomba 880 е многу подобра правосмукалка отколку што би очекувале. Како робот тоа го прави она што го кажува на калај - чисти подот кога ќе го наместите на и се враќа да го базираме потоа. Се бара малку во начинот на одржување и само добива на со работа.

 

Содржината претходно објавени овде е повлечена. Ние се извинуваме за непријатностите.