Јас само Пушеле паметен телефон [ВИДЕО]

Јупитер IO 3 е 3G паметен телефон кој чини $299, работи на Андроид KitKat 4.4 а исто така е vape. Тој тврди дека има 16 часа на батеријата, благодарение на две батерии, еден за напојување на телефон и еден за напојување на vape.

17409 0