HP Spectre Лаптоп Преглед [ВИДЕО]

HP се обидува да докаже дека тоа исто така може да се создаде еден вид на премија лаптопи дека Apple е толку добро познат со новиот Spectre. Тоа е неверојатно тенок, неверојатно лесни, и не икономисвам на перформанси. Ако сакате MacBook работи на Windows, на Spectre е машина за вас.

19730 5