Galaxy S5 водоотпорен барања стави на тест

Galaxy S5 waterproof claims put to the test
Galaxy S5 водоотпорен барања стави на тест (преку на Inquirer)

Samsung Галакси S5 пристигнува touting IP67 сертификација, што значи многу како Xperia Z паметен телефон на Sony, е дизајниран за да биде отпорна против прашина, капки и што е најважно вода. Со IP67 сертификација, Samsung тврди дека Галакси S5 може да издржи ...

Зајакната со Zemanta

Поврзани написи