Пена злато изгледа како вистинска работа, но е 98 процент на воздухот [ВИДЕО]

Швајцарската истражувачите користат врвни техники за создавање на пена злато, што е 98 проценти на воздухот. Колку корисни тоа би можело да биде материјал во реалниот свет?

16632 0