Пет англиската Премиер лига тренинг катастрофи

Five English Premier League coaching disasters
Пет англиската Премиер лига тренинг катастрофи (преку АФП)

Дејвид Мојс’ 10 месечен престој во Манчестер Јунајтед е еден од многуте менаџерски fiascos во англиската Премиер лига. Еве пет англискиот фудбал Тренер катастрофи: Брајан Clough – Лидс Јунајтед Clough, еден од најголемите менаџери во Англија, трае 44 дена ...

Зајакната со Zemanta

Поврзани написи