Севкупниот резултат3
  • На Fitbit полнење со хумани ресурси е пропуштена шанса. Како едноставна активност тракерот е буци и не трае многу долго, но ги следи чекорите и подот се качува само парична казна.

 

Содржината претходно објавени овде е повлечена. Ние се извинуваме за непријатностите.