Е-цигари не помагаат на пушачите да се ослободат од навиката

Една нова студија од Универзитетот во Калифорнија, Сан Франциско, вели дека е-цигарите не се всушност да ви помогне да се ослободат од навиката.

Зајакната со Zemanta