Пиењето кафе може да го намали ризикот за самоубиство!

Една нова студија од страна на Харвард Истражувачите вели пиење 2-3 шолји кафе дневно може да го намали ризикот од самоубиство 50 проценти.

 

Зајакната со Zemanta