Двоен канонизација интриги

Double canonization intrigues
Двоен канонизација интриги (преку СНН Видео)

Џим Bittermann Ен-Ен објаснува повеќе теории зад планираниот канонизација на две популарни папи 20-от век.

Поврзани написи

12272 0