Велика Британија бебе принцот Џорџ во посета на австралиската зоолошка градина

Britain’s baby Prince George visits Australian zoo
Бебе принцот Џорџ во посета на австралиската зоолошка градина (преку АФП)

Бебе Принцот Џорџ излезе во јавноста со неговите родители во неделата, за прв пат во Австралија, за средба со диви животни во зоолошката градина Taronga Сиднеј. Џорџ, осум месеци и третиот во редот за тронот по дедо принцовите Чарлс и ...

Зајакната со Zemanta

Поврзани написи