црна & Decker LST136 високи перформанси Стринг Тример Преглед

Севкупниот резултат4.5
 • Лесен за ракување
 • Пристоен батеријата
 • перформанси
 • Black & Decker се доста корисни производи како што ги има сите карактеристики за да се намали и обликот на трева присутни во дворот. батерија единица не ќе се направи многу бучава, како и. Како што е лесен за ракување единица, тоа е лесно да се тренираат на работникот. На тример е многу погодно да се намали и обликот сложени делови. Сигурно ќе се направи поголемиот дел од инвестицијата. Вие треба да одат преку други производи во истата категорија, така што ќе се направи вистинскиот избор врз основа на достапните функции.

Таа е многу потребна за одржување на градината, на редовна основа. Во овој процес се користат различни видови на алатки и опрема. Со цел да ја искосиме тревата во сложена локации како што се ѕидови и фонтани, дизајн на инструментот треба да ви даде најголема флексибилност. Треба да бидете во можност да го користите уредот со различни брзини. Кога ќе имаат максимална флексибилност, тоа е можно да се обликуваат градина во таков начин што ќе уживате во сценско убавина. Со отстранување на сите плевел и обликувањето на бруто во право височини, ќе се направи поголемиот дел од вселената. црна & Декер LST 136 може да ви помогне во ова прашање, како што има право вид на отсекување, Ивица и ракување параметри.

карактеристики

Црна Декер LST 136 има право вратило. Тоа може да се балансираат автоматски и одговорноста е многу висок. Можете да го скратите тревата доста лесно, дури и во тесни места како што се ѕидови, фонтани и дрвја. You can execute the job at great speed and it is possible to trim in the vertical line. На 36 volts rated trimmers comes with a straight shaft. На тежина на производот е 7 фунти. It has 0.065” cutting line.

На trimmer can be used quite confidently for regular purpose. It can be used to trim the grass after the regular mowing activities. You will be able to maintain the flower beds, sidewalks and borders quite easily by using various controls on the unit.

Предности

It is easy to handle the instrument. You can start a new line quite comfortably. The controls can be used easily. It is easy to handle the machine. Line advancements will happen automatically. The unit delivers more cutting power so that you will be able to deliver the job in an efficient manner. You can customize the power or runtime as per your requirements. There are mixed reactions from users. На battery power should be enhanced so that the user will be able to operate the trimmer for long hours. It is far better than the gas cutter as the maintenance will be very high with a gas cutter.

Позитивни

 • It is easy to operate
 • Easy to start the engine
 • It gives decent battery life
 • Light in weight
 • The instrument has enough power to perform light to medium jobs

Конс

 • No dual line
 • Comes with only one battery
 • The line might snap when the string advances

CLICK HERE TO CHECKOUT Black & Decker LST136

 

 

Зајакната со Zemanta