Севкупниот резултат4
  • На Asus ZenWatch е изненадување. Тоа е удобно, изгледа одлично и работи добро. следење на отчукувањата на срцето е многу погоден за чести проверки, и на екранот е светла и јасно може да се прочита во сончева светлина.

 

Содржината претходно објавени овде е повлечена. Ние се извинуваме за непријатностите.