Епл iPhone 5S злато се уште цртање редици во Лондон

Apple’s gold iPhone 5S is still drawing queues in London
Епл iPhone 5S злато се уште цртање редици во Лондон (преку на Inquirer)

Gadget Designer Епл злато iPhone 5S се уште цртање редици во Лондон, и покрај тоа што ги нема во продажба пред еден месец повеќе. Отидовме на Apple продавница во Стратфорд Westfield трговски центар во Лондон во петокот, каде што како и голем редот за iPad воздух, таму ...

Зајакната со Zemanta