Севкупниот резултат5
  • На 27in 5K iMac со Retina екран е првата десктоп компјутер кој е предизвикана стравопочитта трагачите. Секој кој има поставено очите на екранот беше паднав во несвест од него, и тоа е многу импресивно.

 

Содржината претходно објавени овде е повлечена. Ние се извинуваме за непријатностите.