Најочекуваниот Playstation 4 Игри [Ranker]

The Most Anticipated Playstation 4 Games [RANKER]

Што е на хоризонтот за Playstation 4?

Што може да PS4 гејмерите со нетрпение очекуваме да?

За почеток, Натан Дрејк е преземање на една цела нова авантура во наредниот Uncharted 4: Крај крадец е. је, знаеме Дрејк се повлече од богатство лов и се чини дека се уште се во брак со Елена, но Uncharted 4 се обидува да биде најголемата авантура на франшизата го видел до овој момент.

Постојат цела многу други франшизи доставување нови рати во блиска иднина, заедно со многу оригинални игри со многу возбуда.

Прочитајте го целиот листата тука

Поврзани написи