5 Мора да се види филмови на IMAX 2014

5 Must See IMAX Movies of 2014
5 Мора да се види филмови на IMAX 2014 (преку http://www.ageofthenerd.com)

Оваа година се очекува да биде доста возбудливо за филм посетителите од целиот свет. Со многу продолженија на некои од тимовите од повеќето добро знаат, долгоочекуваниот подигнување и поголем износ на оригинални приказни, 2014 има потенцијал да биде еден од најдобрите ...

Зајакната со Zemanta