28 Фантастична Предности на Mosambi (Слатка храна Вар) за нега на кожа, Косата и убавина

28 Fantastic Benefits Of Mosambi (Sugary food Lime) For Skin, Hair And Wellness
28 Неверојатни Предности на Mosambi (слатка Вар) за нега на кожа, Коса и здравје (преку http://www.stylecraze.com)

Mosambi е агруми најмногу ги има во југо-источна Азија. Овие мали растенија може да достигне до 25 нозете во висина. Mosambi растенија носат мали зелени агруми на круг овална форма, која се претвора жолта боја на созревање. Ова дрво расте лесно во тропските и ...

Зајакната со Zemanta