Zuckerberg dianggo ing drones WiFi kanggo remot wilayah

Zuckerberg works on WiFi drones for remote areas

CEO FACEBOOK Mark Zuckerberg wis mbatesi plans kanggo nggawa internet kanggo komunitas remot nggunakake drones.

Ing ngandhapipun organisasi internet.org nirlaba kang, Zuckerberg dicethakaké sing wis partnered karo NASA Ames Centre Riset lan UK mbengung perusahaan Ascenta kanggo pelopor solar pesawat unmanned powered kanggo Beam WiFi saka langit.

Ing idea wis Paralel karo plans internet buta Google kanggo ngirim akses internet liwat balon ing judhul dubious “project Loon”.

Sampeyan wis dadi minggu sibuk kanggo Facebook tycoon sawise bubar karo $ 2BN kanggo virtual perusahaan kasunyatan headset Oculus VR. pamindhahan wis ditampa backlash saka wong pitakonan motif lan iku bakal koyone sing wis pamilih kanggo mungkasi minggu ninggalake rasa positif ing cangkeme wong kang.

Salah wawasan kanggo rollout saka rencana mbengung WiFi bakal biaya, lan Universitas Sheffield engineers bisa nemu jawaban ing pesawat 3D dicithak.

The Advanced Manufacturing Centre Research (AMRC) ing Universitas Sheffield wis dibangun rancangan sudhut 1.5m saka kendaraan unmanned pangeboman (UAV), ngebotake ing 2kg lan dibangun thermoplastics.

Ing saiki mbengung wis mung wis digunakake minangka glider a, Nanging karo kombinasi 3D dicithak bagean tambahan lan komponen elektronik mirah, UAV bisa dadi mirah, wangun disposible transportasi becik kanggo ngeculake menyang zona perang, hotzones nuklir lan lingkungan hard kanggo nggayuh utawa musuhan liyane.

Utawa bisa gawe cara becik saka Rolling metu ambisi lofty internet.org kanggo jaringan mbengung WiFi sawijining.

wacana iki, Zuckerberg dianggo ing drones WiFi kanggo remot wilayah, wis syndicated saka The Inquirer lan wis dikirim kene karo ijin.

Meningkat dening Zemanta