Bayangan Kuat Panjenengan

Your Powerful Imagination

Iku yakin umum sing otak manungsa iku piye wae kosong ing lair, lan minangka anak wiwit tuwuh lan nampa rangsangan, ing neuron miwiti nggawe sambungan. Ilmu saiki Nemokake, Nanging, sing mbalikke bisa dadi bener. bayi wis bener lair karo akeh sambungan neuron luwih saka paling diwasa. Sampeyan uga sing learning ora kelakon dening nggawe sambungan neuron, nanging rodo dening weeding metu sing ora digunakake. Yen iki bener, banjur kita kabeh, secara harfiah, lair karo pikiran sarwa lan kita kudu nggunakake utawa ilang.

Ing minggu pisanan gesang, paling bayi bakal babble saben swara bisa imaginable. Nanging, anak iki mengko bakal kelangan kemampuan kanggo nggawe swara sing ora bagean saka basa padha wis dilatih nganggo. Mulane, lingkungan anak bakal muter peran sanget ing pembangunan otak.

After the original figure legend: Coronal sect...

Sawise legenda tokoh asli: bagean korona ngemot neuron piramida nggambar kronis "Dow" (visualized dening GFP ijo) ora rereged kanggo GABA (visualized dening pawernan antibodi ing abang). Confocal gambar tumpukan, numpuki saka GFP lan GABA saluran. ukuran garis: 100 μm (kredit Photo: Wikipedia)

Ilmuwan pratelan sing ing masyarakat kita individu saben migunakake mung 5 – 10% saka otak kang potensial. Mbayangno apa urip bisa dadi kaya yen padha bisa kanggo ngrangsang Panjenengan pikiran menyang ngaktifake malah bagean cilik saka sing potensial dienggo!

Mulai dening takon dhewe:

1. Yen aku bisa duwe apa-apa ing, apa bakal dadi?
2. Apa aku perlu dilakoni kanggo nampa iku?
3. Apa mandheg kula saka mengkono iku saiki?
4. Aku bisa ngalahake tantangan sing nampa urip aku kepéngin?

pitakonan iki mindhah kita menyang kasunyatan bayangan lan pikiran positif — kuwalitas sing bakal ngidini sampeyan kanggo awaken sing liyane 90% lan supaya syaraf diperlokaké!

Saiki sampeyan bisa ngomong kanggo dhewe, II wis duwe sikap positif, utawa, mbok menawa kuwi positif ora bisa — kabeh aku perlu punika Rawuhipun Nanging demo ngisor mbuktikake yen bayangan iku adoh luwih kuat saka Rawuhipun bisa tau dadi.

nggih, siap kanggo test? Klumpukne kabeh kekuatan lan “Rawuhipun.” Ati manawa ora apa ing ngisor kene iku isa ora mikir saka abang firetruck!!

Ana apa?

sampeyan kanthi otomatis panginten saka firetruck abang, tengen? Iki amarga ing bumi lan bayangan ana ing konflik, bayangan tansah menang. Paling wong nglampahi hasil gedhe saka wektu nuduhake awake dhewe apa padha ora pengin, tinimbang apa DO padha arep.

Malah karo saben ons Rawuhipun padha bisa muster, padha piye wae mungkasi munggah karo liyane saka bab lawas padha.

Bab amarga atine dianggo in, ora tembung. Bayangan iku bakal rahasia gesang. Yen wong mbayangno piyambak sugih, preduli saka jumlah dhuwit padha duwe, kemungkinan sing padha bakal sehat lan kuwat lan manggon lan urip akeh.

Yen wong sugih foto piyambak miskin utawa ing brink rusak rejeki, iku kamungkinan sing alangan lan penyakit bakal Wewelak marang kuburan.

Kabeh sing kita nggoleki ing urip wis saiki ing dhéwé. Cepet kita teka pracaya ing daya saka bayangan kita dhewe, luwih gampang gesang kita bakal dadi. Aku tantangan kanggo babagan pikiran kanggo kamungkinan kasel ngluwihi usulan saiki.

apa yen, ing upaya kanggo nggayuh gol, sampeyan awakened genius laten kuat ing? Carane badhe aran yen ketemu tamba kanggo AIDS utawa kanker? Mikir saka wong sing bakal entuk manfaat saka prestasi Panjenengan.

Kasunyatan iku nganti wong ing planet foto donya kesehatan lan vitalitas kanggo kabeh, ana bakal tansah dadi penyakit lan bilai. Njupuk daya urip saiki. Mbayangno dalan kanggo kesehatan lan rasa seneng lan bakal dadi.

 

Meningkat dening Zemanta

Artikel web