Srigala’ Howls Bisa ID'd dening Komputer

peneliti Inggris dikembangaké program sing bisa ngenali individu wétan srigala werna abu-abu‘ howls 100 persen kanthi.

 

Meningkat dening Zemanta

Artikel web