William lan Kate kenek pantai ing Sydney riko

William and Kate hit the beach on Sydney visit
William lan Kate kenek pantai ing Sydney riko (liwat AFP)

Britain iku Pangeran William lan bojoné Kate tak grip karo pantai Australia lan lifestyle grumbulan ana, nonton tampilan gesang nyimpen lan demo wedhus-mbathili minangka bagéan saka demo sing Down Under anak bayi George. Royals enom ...

Meningkat dening Zemanta

Artikel web