William lan Kate ngrekrut emban Spanyol

William and Kate hire Spanish nanny

Britain kang Pangeran William lan bojoné Catherine wis nyewo emban Spanyol kanggo katon sawise anak bayi sing Prince George, pejabat istana ngandika.

Maria Teresa Turrion Borrallo bakal lelungan karo royals ing demo sing Australia lan Selandia Anyar wulan, Kensington Palace , Kemis.

“Adipati lan Putri saka Cambridge remen,” a juru wicoro kanggo Kensington Palace marang AFP.

“Maria iku full-time mbok emban, sing miwiti karya karo kita bubar, lan bakal gawan Adipati lan Putri lan Prince George to Australia lan Selandia Anyar.

“Nalika lagi metu lan dheweke bakal looking sawise Prince George minangka dheweke wis dilakoni kanggo saperangan minggu.”

-Lair Spanyol Borrallo dilatih ing Norland College, a childminders’ latihan sekolah ing Bath, western Inggris.

juru wicoro ora konfirmasi sembarang rincian liyane babagan dheweke, matur sing minangka pegawe saka Royal Household sing rincian padha rahasia.

Nanging koran Inggris diterangake iku minangka “Spanyol super-emban”.

Prince George, katelu ing saluran menyang dhampare, lair ing Juli 22, 2013. William lan mantan Kate Middleton nikah ing April 2011.

Repost.Us – Republish Artikel iki
wacana iki, William lan Kate ngrekrut emban Spanyol, wis syndicated saka AFP lan dikirim kene karo ijin. Copyright 2014 AFP. All Rights Reserved

Meningkat dening Zemanta