Apa kertas jamban ngandika bab sampeyan

What your toilet paper says about you

Aja muter liwat utawa ing? kiye kamar cilik ing omah kudu dipikir ing loo muter


Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Apa kertas jamban ngandika bab sampeyan” iki ditulis dening Ben Ambridge, kanggo pengamat ana 27th Desember 2015 08.30 UTC

Minggu iki cobi dicokot saka - ahem - muter muter. Carane kowe seneng kanggo nyumerepi jamban muter? Kowe kaya mburi ngeculke dadi adoh saka tembok (liwat gaya) utawa jejere tembok (gaya ing)?

Saiki ayo kang ndeleng apa Dr Gilda Carle ("Pakar hubungan kanggo lintang") wis ngomong bab pilihan.

Yen sampeyan muter liwat ... Apa kowé kepéngin njupuk daya, crave organisasi lan kamungkinan kanggo overachieve.

Yen sampeyan muter ing ... Sampeyan lagi glethakaken-bali, gumantung lan ngupaya sesambetan karo dhasar kuwat.

Yen sampeyan ora Care, anggere iku ana ... Yahoo kanggo nyilikake konflik, Nilai keluwesan lan kaya panggolekan dhewe ing kahanan anyar.

Nanging bisa dipilih marang kita bab daya entuk Panjenengan? Salah survey US ketemu sing 73% saka wong sing entuk ing $20,000 muter ing, nalika 60% sing sing entuk liwat $50,000 muter liwat. survey iki ora cukup ketemu standar dibutuhake kanggo sinau psikologi ngelmu - nanging yen kolom iki maca jedhing favorit iku bakal menehi kowe soko manawi kawula ngawasaken.

Kanggo versi kanthi referensi saka artikel iki, menyang benambridge.com. Apik sawetara kuis liyane? supaya Psy-Q dening Ben Ambridge (Books riwayat, £ 8.99) utawa £ 6.99 saka bookshop.theguardian.com

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Published liwat Guardian News Feed plugin kanggo WordPress.

18419 0