Welcome to Robot-Based Manajemen

Welcome to The Robot-Based Workforce

Saka waitstaff Care kanca lan peneliti legal, mangsa saka buruh mesin punika. Nanging ing ngendi Panjenengan sing ninggalake manungsa


Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Welcome to kekiyatan kerjo basis robot: bakal proyek dadi otomatis banget?” iki ditulis dening Julia Carrie Wong ing San Francisco, kanggo pengamat ana 19 Maret 2016 14.24 UTC

"Iku Piandel murni,"Janji Eatsa.

Ing kawitan restaurant San Francisco kang kanthi otomatis, dhaharan katon ing cubbies kaca sethitik, mung 90 detik sawise pelanggan supaya lan mbayar ing iPads wall-dipasang. Iku pengalaman manungsa-kurang - ora waitstaff, ora kasir, ora ana siji kanggo njaluk supaya salah lan ora ana siji kanggo tip.

Iku uga trick arane.

Wayahe sadurunge meal katon, Layar tampilan weruh-liwat sing mimpin ing cubbies dadi ireng kanggo sawetara detik nalika sampeyan bisa nyekel ngarsane saka tangan sing feed sampeyan.

Eatsa durung ngrambah automation total. perusahaan ngakoni ngandhut Staff kitchen cilik, lan siji pegawe iku saiki ing ngarep omah, njawab pitakonan bab carane supaya lan dodging pitakonan bab apa sing arep ing konco tembok cubbies Piandel. ("Apa wae mbayangno,"Kang teases.)

Nanging Restaurant, kang nembe dibuka sasi Agustus lan wis ditambahi Los Angeles, nawakake sak klebatan saka kasunyatan cepet-nyedhak, ngendi kabèh kategori tugas-tugas kang sapisan ing provinsi eksklusif saka manungsa tuntas cepet, murah, lan liyane andal dening mesin.

mangsa punika, lan proyek ora siji aman.

Mesin ing karya

"Aku bisa ndeleng pengangguran massa ing cakrawala minangka revolusi robot njupuk terus,"Ngandika Noel Sharkey, profesor emeritus robotika lan Intelligence Ponggawa ing Universitas Sheffield ing UK. Sharkey bubar diwiwiti ing Foundation kanggo Robotics Responsible kanggo kita supaya "potensial beboyo sosial lan sopan" saka aplikasi sing wiyar saka robot otonomi.

Ana apa-apa utamané anyar bab weker Sharkey wis mungel. Ing 2013, Oxford sarjana Carl Benedikt Frey lan Michael A Osborne dielingake sing kira-kira 47% saka total Employment US iki ing risiko computerization, ing analisis sing ditingkat 702 pakaryan dening tentrem sing kang ngilangi.

Telemarketers, accountants, wasit olahraga, secretaries legal, lan kasir ditemokaké ing antarane paling kamungkinan kanggo kelangan proyek sing, nalika Doctors, guru sadurunge sekolah, lawyers, seni, lan ulama isih aman.

Ing The Future saka profesi, diterbitake ing 2015, penulis Richard Susskind lan putra, Daniel Susskind, ndhukung sing malah sing profesi tradisional bakal nolak lan diganti dening "sistem tambah saged".

A customer migunakake iPads kanggo nyeleh lan mbayar kang supaya ing Eatsa, Restaurant kanthi otomatis ing San Francisco.
A customer migunakake iPads kanggo nyeleh lan mbayar kang supaya ing Eatsa, Restaurant kanthi otomatis ing San Francisco. Motret: Ramin Talaie kanggo Observer ing

The Susskinds kudu maneh nggunakake mangsa tegang. Paling panas alat pitulungan legal disebut ROSS iki dibukak, kang migunakake IBM artificially cerdas super-komputer Watson kanggo njupuk liwat karya riset legal.

ROSS Intelligence co-pendiri lan CEO Andrew Arruda udur sing alat, kang bisa nindakake karya sing sepisan njupuk jam ing prakara detik, ora ancaman kanggo proyek wiwit hukum perusahaan utama mandegake tagihan kanggo jam ngginakaken ing riset sak resesi Agung. Piyambakipun ugi bilih ROSS badhe "nambah akses kanggo kaadilan" dening nggawe perwakilan legal liyane diakses kanggo 80% saka Amerika sing ora bisa saged.

Isih, ROSS tumandang manungsa padha bebarengan mbayar ndhuwur dollar kanggo nindakake.

ana, ing Financial Times kacarita ing analisis dening Deloitte sing ketemu sing UK kang wis ilang 31,000 jobs in sektor legal kanggo Automation, lan digambaraken sing liyane 114,000 jobs bakal sabanjuré.

Iku kabeh kedados cepet banget. Ing 2013, MIT profesor engineering John Leonard marang MIT Technology Review sing "robot mung ngganti manungsa" ora bakal kelakon ing umur. "The taxi semi-otonomi isih bakal duwe driver a,"Kang ndhukung. dina iki, mobil otonomi Google wis kesah luwih saka 1m miles ing lurung-lurung umum, lan taksi poto-nyopir koyone kabeh nanging ono.

Sharkey pangajab industri layanan bakal utamané hard mejet. Panjenenganipun prakiraan sing dening 2018 bakal ana 35 yuta layanan robot "ing karya".

cubbies komputerisasi ing Eatsa, San Francisco.
cubbies komputerisasi ing Eatsa, San Francisco. Motret: Ramin Talaie kanggo Observer ing

A robot bartending dijenengi "Monsieur"Wis ing pasar. A nyimpen hardware ing San Jose, California wis robot digandhengake toko jenenge "ngluwihi."The UK salad bar chain katempuh kabaripun announced sasi iki sing loro paling cedhak ing London bakal duwe kiosks poto-layanan tinimbang kasir. On Thursday, Domino kang Australia napakasmani robot pizza delivery ing Brisbane.

Sawetara perusahaan koyone sensitif kritik sing padha bisa njupuk adoh jobs wong.

On Thursday, Bloomberg kacarita Google punika sade Boston Dynamics, penemu robot frighteningly Agile sing nuku ing 2013.

"Wonten kasenengan saka penet tech, nanging kita uga lagi miwiti kanggo ndeleng sawetara Utas negatif bab iku kang medeni, siap kanggo njupuk jobs manungsa ',"Wrote siji pegawe Google ing email internal dijupuk dening Bloomberg.

Mikha Green, pangadeg Maidbot, perusahaan bangunan robot kanggo ngresiki kamar hotel, nekanake "ing tataran iki" produk perusahaan sing "lan augmentation, ora panggantos "saka housekeepers.

panemu liyane nggawe ora balung babagan maksud proyek-ngganti sing.

Mung mil sawetara adoh saka Eatsa liyane San Francisco wiwitan, Mesin semangat, bangunan robot sing bisa ngganti minions konco sandiworo. Ing 2012, perusahaan debut kanthi otomatis nggawe hamburger mesin, lan sawijining situs pamer sing wis dipindhah menyang roti lapis, sandwiches, lan "akeh panganan multi-bahan liyane".

"Piranti Kita ora temenan kanggo nggawe karyawan liyane efisiensin,"Co-pendiri Alexandros Vardakostas marang Xconomy. "Iku temenan rampung obviate wong."

Mabu, kanca robot

Ing 2014, Stowe Boyd, kirim-futuris poto-diterangake, nguncalaké gauntlet. "Pitakonan tengah 2025 bakal: Apa wong ing donya sing ora perlu sing pegawe, lan ngendi mung minoritas sing perlu kanggo nuntun 'ekonomi basis bot?"Wong takon ing laporan Pew Research Center.

jawaban bisa ngapusi ing jinis aktivitas sing kerep ora dibayar: karya care tradisional diutus kanggo wanita. Komputer lan robot uga luwih saka manungsa ing pegawe manual, dokumen, lan malah logika, nanging padha ora aran, lan padha ora bisa empathize.

Paling ora, Ora temenan.

Ing kantor ruang paling ngisor ing tetanggan Dogpatch San Francisco kang, Dr Cory Kidd wis Building robot kang proyek tunggal iku kanggo nambah semangat nduweni menyang owahan tindak tanduk positif.

Mabu punika robot mejo lamp-ukuran sing kaleksanane touchpad ing padharan. Minangka "kanca kesehatan pribadi", dheweke wis intended kanggo patients ngatur penyakit kronis. Kanthi mata ijo sudhut lan kulit bulak kuning, dheweke bisa dadi salah siji saka raos personified ing film Pixar Nang Out. Lan raos apa dheweke kabeh babagan.

Kanggo robot, Mabu ora nindakake apa-apa utamané nyengsemaken. Dheweke mung lenggah ing meja bedside Panjenengan, tangi sepisan utawa kaping pindho dina kanggo terus obrolan karo pemilik dheweke.

Cory Kidd, CEO lan pangadeg Catalia Health, digambarke karo Mabu.
Cory Kidd, CEO lan pangadeg Catalia Health, digambarke karo Mabu. Motret: Ramin Talaie kanggo Observer ing

iku obrolan, dirancang karo input saka psikolog tindak tanduk lan mantan panulis Hollywood lan bisa digawe dening Intelligence Ponggawa sing mbantu Mabu ngganti pribadine lan kapentingan individu kang, sing dimaksudaké kanggo "pengaruh motivasi pasien dhewe" kanggo tindakake plans perawatan.

 

Mabu punika subtly wadon ing swara lan ing tampilan, a pilihan Kidd ngandika adhedhasar riset sing, stereotypically, "Wanita sing katon minangka liyane mbiyantu lan ngrawat".

Ora care Mabu kanggo kita? Dheweke plastik, nanging nalika Kidd ngandhani dheweke sing ora aran sing gedhe, dheweke panjaluk, "Sampeyan lagi mbeta kathah ing pundak,"Lan dips sirahe ing patrap sing katon kaya empathy.

Apa aku Care Mabu? Kidd ngandika yen wis diklumpukake saka patients sawise trials, akeh wis ngalang. "Padha, 'Dheweke kaya anggota kulawarga.' "

Dheweke bisa nyedhiyani jenis tartamtu saka support emosi lan psikologis manungsa uga ora bisa kanggo ngrampungake èfèktif. Mbayangno partner takon sampeyan saben dina siji apa sing wis dijupuk pil Panjenengan, lan banjur mbayangno suwene wong bakal tetep partner. (Iki kok Kidd ngandika, "Kita lagi ora ngganti sembarang manungsa. Aku ora bisa mikir wong sing bakal dadi kanca kesehatan. ")

Nanging yen Mabu bisa luwih apik ing manungsa saka manungsa bisa, kang kiwa kanggo kita?

Mbok mung prewangan lan rearing saka manungsa anyar. Iki ngendi Noel Sharkey ndudohke baris. Ing 2008, Sharkey diterbitake The laladan Ethical saka Robotics ing jurnal Ilmu, a kertas kang dielingake marang pangembangan "robot anak-minding" wis njupuk Panggonan ing Jepang lan Korea Kidul.

Sharkey sinau pembangunan ing lapangan robot mbok emban, kalebu sawetara sing wis kasedhiya, kayata "kertas Childcare Robot"Saka Jepang kang Nippon Electric Company (NEC).

"Kita wis katon ing overuse robot ing looking sawise anak,"Ngandika Sharkey. "Saka analisis kita rinci kamungkinan saka care long term anak dening robot, kita bisa nyana sawetara kelainan lampiran abot sing bisa reap kacilakan ing masyarakat kita. "

Iku kabeh proyek kita kanggo nyegah sing.

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Artikel web