Minggu Ing Review: Mines Turkish, Nigeria kidnappings, Google lan Conchita

Week In Review: Turkish Mines, Nigeria Kidnappings, Google and Conchita
Minggu Ing Review: Mines Turkish, Nigeria kidnappings, Google lan Conchita (liwat Sky News)

Jayne Secker nuduhake ing crita minggu karo saperangan aneh saka Fleet Street – Andrew Pierce lan Kevin Maguire. Up kanggo diskusi sing Turki bilai mine, kidnappings Nigeria, Google EU ngatur lan 'Bearded Lady’ Conchita Wurst. SUBSCRIBE ...

Meningkat dening Zemanta