Ana Nokia 3210 telpon paling kabeh wektu?

Was the Nokia 3210 the greatest phone of all time?

 

Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Ana Nokia 3210 telpon paling kabeh wektu?” ditulis déning Hannah Jane Parkinson, kanggo theguardian.com on Friday 19 Juni 2015 14.35 UTC

Cedhakake telpon - Nokia wis announced sawijining bali kanggo seluler (sel) pasar. Ing Finnish telecoms buta, kang sapisan produser paling gedhe handsets seluler ing donya, wis sarujuk karo Microsoft kanggo miwiti ngrancang telpon maneh ing 2016.

Microsoft tuku faltering unit telpon seluler perusahaan kanggo € 5.44bn (£ 4.6bn) ing 2013, sawise ngasor dodolan ing pasuryan saka kompetisi saka Apple. Nanging saiki sing Nokia kang eksekutif Rajeev Suri wis ngandika Nokia iku kanggo bali, kita ora bisa bantuan harking bali menyang sawijining pièce de resistance: ing Nokia 3210. Punika kok kita tresna iku.

Baterei tau seda

Ing iPhone 6 duwe urip baterei saben dina kurang saka, ing Samsung Galaxy S6 ora akeh sing luwih apik. Ing 3210? Bakal awèt, kaya, minggu. Bisa rong minggu, gumantung sepira kerepe Snake diputer.

Ana alesan ngapa iki guyon wis rampung babak ing internet:

Mung sijine jaket aku pungkasan ngagem ing pesta ing 2001 lan ketemu Nokia 3210 ing kanthong. Isih nduweni 2 bar baterei kiwa

Iku secara harfiah durung break. Tau

Kita kabeh ngerti yen kopi telpon ing tengah mal kutha utama sing nggawe nyababaken saka layar smartphone bang. Iku bakal tau kelakon karo kuat ing 3210, ngebotake 153g. Ing 3210 bisa tahan bom atom, lindhu lan bisa loro digabungake.

Selehake ing lantai lan tutup bakal pop mati, baterei muntahake metu, nanging iku ngene dadi padha karo kuku chipped. Polandia iku mati, sworo seru maneh bebarengan, lan kabeh bakal ok. Ora wonder wong saiki guyon sing nempel peralatan bakal ngrusak lantai, lan ora cara liyane sak.

Ing 3310, pewaris 3210, kang ateges kapandeng kaya 3210 wis sijine Bunch saka bobot, iki malah luwih sehat lan kuat, lan mimpin menyang Indestructible 3310 meme.

Nokia meme
Indestructible 3310. Amirite? Motret: KnowYourMeme.com
Nokia Gambar guyon saka telpon kang digunakake minangka ram baterei
Nokia 3310 kang digunakake minangka ram baterei. Motret: KnowYourMeme.com

Kabeh werna!

Wis tau tembung "fascia" wis dadi populer ing era 3210. Kita padha kabeh bab fascia. Nomer werna! Sing gedhe-gedhe barang cemlorot! Ing decals! Stiker! Ngalahake-mati gedhe-gedhe breaching numerous beda film lan musik hak cipta! Ing colored Panel keyboard karet! Ing alus isine! Ana boten sing ana mati-watesan nalika teka hiasan 3210. Porn-inspirasi klambi khusus?, isine karo, acak, merek coklat ing wong.

Ora Ana telek iki karo iPhone. "Space werna abu-abu"Lan" slate "? Bisa apa-apa dadi luwih mboseni?

Snake, temenan

Manawa, saiki paling Seni Electronic lan Rockstar game kasedhiya ing tunyuk app, gobbling munggah spasi telpon lan jam wektu. Sampeyan bisa mundhakaken kulawarga wutuh ing Sims utawa menang ing Liga Utama Inggris ing Fifa, nanging boten bisa ngalahake murni, lan purist, adrenaline rush saka Snake.

Ngaso lan padha ngaco. Saben uwong sing sumurup, kesalahan anyar. Ketoke, wong sapisan conquered Snake, lan bukti ing iki 13 menit gif. Game iki isih kasedhiya kanggo muter minangka endhog YouTube easter nganti 2014, nalika Google njupuk iku adoh. Aja ala? Pancen.

Kroso kabeh Lasirin saiki? Tau wedi - ing 3210 punika isih kasedhiya kanggo tuku ing eBay. Ora mung sing, nanging supaya sing Aksesoris. Smartphone? Meh.

• Artikel iki diowahi ing 22 Juni 2015. Rajeev Suri punika eksekutif Nokia, ora Microsoft minangka artikel sadurungé ngandika.

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Published liwat Guardian News Feed plugin kanggo WordPress.

Artikel web