headset HTC Vive Pre VR – Review dening verge [VIDEO]

Samsung lan Valve kang kasunyatan headset virtual ora metu durung, nanging kita lagi mbuwang persil saka wektu karo versi near-final nyengsemaken.

Artikel web

12706 1 Mar 14, 2016