Virtual Reality Porn Rawuh

Virtual Reality Porn is Coming

porno isi bisa dadi instrumental ing perang VR kang ana ing umur VHS - utawa bisa dadi Sideshow kanggo weirdos


Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Virtual kasunyatan saru wis teka nanging bakal sukses ide tindakake?” iki ditulis dening Alex Hern, kanggo theguardian.com ana 24 Maret 2016 13.46 UTC

Salah adages paling tuwa saka teknologi sing ngendi porn dadi, sukses nderek. Iku mbantu VHS ngalahake metu Betamax; marang Blu-ray kamenangan final liwat HDDVD (sanajan Sony banjur digawe mudhun sadurunge HD streaming online kasedhiya pucuk ing coffin kanggo loro format); lan mbantu nyebar sambungan internet luwih cepet, sepisanan nyediakake alesan kanggo upgrade kanggo nelpon-up lan banjur kanggo broadband.

Dadi bisa dadi bab kanggo nyedhiyani jotosan nyababaken padha ing perang kasunyatan virtual, sadurunge padha malah wis diwiwiti?

situs porno US Pornhub wis dibukak saluran porn VR dhewe. Partnering karo panyedhiya spesialis BaDoinkVR, tenan bakal miwiti nyediakake 180˚ lan 360˚ pemandangan video virtual ing sawijining for free. Nalika porn bakal bisa dideleng ing proses klik-lan-seret ing desktop, iku bisa paling karo pamirso waé-dibangun, salah siji mirah aksesoris ponsel kayata Google karton utawa Samsung Gear VR utawa tanpa nyekel darmabakti kayata Oculus Rift.

Senadyan bluster Pornhub kang, perusahaan wis ora miwiti debut isi VR bener. Sing banget hard kanggo nggawe, utamané yen iku aktor nyata, amarga iku perlu kanggo incorporate kemampuan kanggo, ing minimal, trek posisi sirah uga rotasi, lan kanggo kurban 3D Gêsang. Iku cukup gampang kanggo nindakake samubarang sing perumpamaan komputer-kui, nanging "syuting" aktor kanggo standar sing larang hardware sing bisa generate model 3D rincian saka donya nyata.

malah supaya, 360˚ video iku salah siji saka sumber paling gedhe saka isi kanggo piranti tanpa nyekel VR kasedhiya, karo loro YouTube lan Facebook ndhukung format ing platform dhewe. Dadi kemampuan, utawa ora, kanggo ngakses porn Pornhub kang bisa dadi faktor nyopir kanggo Adoption VR. Minangka Analyst Thomas Husson, Riset Forrester, nyatet, "Ana bakal kanggo sawetara wektu masalah pitik-lan-endhog: Penerbit lan merek kudu tekan kanggo berkembang isi VR lan konsumen pengin isi kanggo siap (yen lagi arep) nglampahi premium iki tanpa nyekel VR anyar. "

Yen kasedhiyan 360˚video online, utamané porn, nerangake isi bolongan sing, bisa duwe impact materi kang saka telung platform VR saingan mranata standar kanggo mangsa generasi.

Sony Playstation VR, kang amarga ing Oktober, katon déning akèh minangka gadhah kasempatan paling sukses. Iki amarga iku undercutting musuh Oculus lan Samsung dening £ 300 kanggo headset piyambak, lan liyane £ 300 kanggo mesin sing mbukak. Nanging Playstation VR dianggo liwat Sony PS4 console, platform dikunci-mudhun ing comparison kanggo ing PC sing saingan gumantung ing. Tanpa ijin Sony, iku mokal kanggo mbukak software ing PS4 lan misale jek dipercaya sing perusahaan bakal ngawèhaké akses Pornhub kanggo homescreens kedhaftar ' (PS4 ora duwe web browser nanging miskin kualitas).

mesthi, kabeh iki nompo sing VR porn soko sing arep nemu. Nyatane, minangka Stuart Warisan ketemu metu, iku nyedhaki "rumiyin karu" saka "sensual lan arousing". Warisan rampung sing "iku kabeh misale jek sing niche dicokot, kaya iku wis dirancang dening wong sepi karo pesawat banget tartamtu lan vaguely karu peccadilloes ".

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Artikel web