[VIDEO] Motorola One Tangan-ing: Klone Budget iPhone X

[Miturut Verge]

Motorola resmi announced ing Motorola siji lan Motorola One Power ing IFA 2018, a Pasangan saka agêng-macem Android Salah telpon sing kurban ayu, -Budget loropaken muter ing Apple desain iPhone X. Nanging wong-wong mung bakal kasedhiya ing Eropah, Amerika Latin, lan Asia - nuwun, U.S. pelanggan.

Artikel web

1275 0