Twitter ramps munggah fitur photo sharing

Twitter ramps up photo sharing features

Twitter ditambahaké foto Facebook-gaya “tagging” lan kapethuk munggah jumlah gambar sing kedhaftar iPhone bisa nuduhake ing kirim single.

Akèhé 10 wong ing gambar siji bisa dadi “diwenehi” karo jeneng tanpa mangan menyang watesan 140 karakter kanggo nuduhake pesen sing dikirim ing layanan, lunak Twitter engineer Cesar Puerta ngandika ing kirim blog ana.

“Tagging wong ing gambar ndadekake obrolan watara foto fun lan gampang,” Puerta ngandika.

kedhaftar Twitter diwenehi in bakal nampa kabar. Wong bisa ngontrol kabar bebarengan karo sing bisa menehi tag ing gambar, miturut Puerta.

Facebook wis dawa diijini wong tag kanca in dikirim ing jaringan sosial.

Kemampuan kanggo ngirim kolase minangka akeh minangka papat gambar ing 'tweet single’ iki uga kang mbalek metu, miwiti karo iPhone lan prajanji rauh kanggo piranti seluler powered by Google-digawe lunak Android.

susunan Photo in tweets bakal bisa dideleng saka piranti sembarang.

Fitur anyar kang dibangun menyang versi paling anyar saka aplikasi smartphone Twitter kang.

Repost.Us – Republish Artikel iki
wacana iki, Twitter ramps munggah fitur photo sharing, wis syndicated saka AFP lan wis dikirim kene karo ijin. Copyright 2014 AFP. All Rights Reserved.

Meningkat dening Zemanta