Tipron: A Projector Robot Rolling eyeball [VIDEO]

 

The Tipron proyektor pasangan karo app supaya sampeyan bisa ngontrol proyektor karo telpon. Nanging sisih tenan kelangan saka Tipron iku bisa mindhah watara ing dhewe.

17837 0