Iku sing Ajrih Sampeyan, Nanging Apa Worth Iku [RANKER]

Things That Scare You, But Are Worth It [RANKER]

Kabeh angga lan ula aside, mikir bab sing paling ajrih: speaking Public? Ngadeg dhewe? Mung amarga padha ora duwe wolung sikil lan ewu eyeballs ora ateges ngedeni intangible ora bab nyata; kadhangkala, iku ngedeni sampeyan ora bisa ndeleng utawa tutul sing paling angel ngalahake.

Maca artikel lengkap