Ing 6 Panganan paling Dangerous

The 6 Most Dangerous Foods

Duwe ngginakaken liwat 20 taun digunakake ing tuntutan hukum pangan-peracunan, Bill Marler mung ora mangan panganan tartamtu maneh.

Agung, ingkang litigating cocog marang Chipotle sawise chain E. coli lan wabah norovirus, dikirim artikel ing Food Peracunan Journal ana, outlining apa panganan kang Cut saka diet kang.

Duwe menang luwih saka $600 yuta kanggo klien ing kasus foodborne-penyakit, Marler ngandika pengalaman nggawe percoyo marang panganan iki ora worth risiko.

Kene panganan sing ajrih pakar iki paling.

Maca artikel Full..