Ing 25 paling video game diantisipasi saka 2016

The 25 most anticipated video games of 2016

Saka stasiun ruang nilar kanggo dystopias tamba-bek, kene 25 alasan apa 2016 wis arep dadi taun narik kanggo game


Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Ing 25 paling video game diantisipasi saka 2016 - diolok 2, Uncharted 4, XCOM 2 lan liyane” iki ditulis dening Keith Stuart lan Kate Gray, kanggo theguardian.com ana 30 Desember 2015 11.52 UTC

mesthi, tukang game pindhah menyang saben taun kapenuhan kasenengan lan nunggu. Iki medium sing thrives ing alon diobong Galaxy, karo proyèk indie malah cilik nggunakake months nembak teaser lan Trailer YouTube kanggo Garner kapentingan. Kabar apik, wonten biasane cukup sarwa, inovatif lan milutaken beya kanggo mbecikake semangat sing - lan 2016 katon dadi ora ana sing istiméwa.

Sanajan sampeyan bisa isi rolas 'nggelar' pinten karo kabeh terusan grandiose lan waralaba blockbusting amarga metu taun, ana uga Welasan proyèk sawijining ukuran cilik, tetep jantung idiosyncratic lan eksperimen video game ngantem budaya.

Kene, banjur, punika Pick kita paling gedhe, cilik lan judhul strangest kanggo katon metu kanggo ing teka ing 12 months.

Astroneer (PC)

Astoneer
Compelling lan anggun ... Astoneer. Motret: sistem Era

eksplorasi lan construction Space game minangka akeh minangka planèt iki dina, nanging iki salah siji saka Seattle studio System Era, katon kaya kombinasi saestu milutaken lan graceful Program Space Kerbal lan Ora Manungsa kang langit. Explore donya procedurally kui lan terraform wong kanggo seneng-seneng (lan MediaWiki).

Block'Hood (PC)

Lan City Sim weruh lingkungan ... Block'Hood.

kutha: Skylines breakout SIM construction kutha pungkasan taun kang, nanging ing 2016, iku kabeh bisa dadi bab Block'Hood. Diterangake dening ngripta, arsitek lan pangembang game Jose Sanchez, minangka bangunan game tetanggan, iku luwih modul, lingkungan weruh njupuk konsep City Sim, karo pemain bangunan cilik, spasi poto-sing sing alam imbang lan fasilitas. Iku ayu kanggo katon ing, banget.

mbrasta 3 (Xbox siji)

mbrasta 3
lingkungan sakabehe destructible ... Crackdown 3. Motret: Microsoft

Kothak wedhi penembake klasik disetel kanggo bali bimbingan Dave Jones, ngedegaken DMA Design lan ramane Grand Theft Auto. Sell ​​amba sapunika punika nggunakake game kang maya kanggo ngidini kanggo lingkungan kutha sakabehe destructible. Iku arep dadi ageng karo YouTubers.

diolok 2 (PC, PS4, Xbox siji)

diolok 2
Ngenalke Emily Kaldwin ... diolok 2. Motret: Bethesda

Wangsulipun ngulandara siluman steampunk Arkane Studio kang ndadekke karakter anyar timbal, Emily Kaldwin, lan sistem upgrade seger. Uga janjinipun njupuk kita ngluwihi surem, kutha Wewelak-ditunggangi saka Dunwall, kang ngirim tegese lingkungan anyar nyenengake kanggo sinau lan navigasi. (pambocoran: Guardian kontributor Cara Ellison iku desainer narasi ing game.)

lagu tradisional apik (iOS)

lagu tradisional apik
Piandel Animal ... tradisional Apik. Motret: obyek nyoto

Best diterangake minangka salib antarane gladhi titah, a pet virtual lan Jenga, Apik tradisional nemu sampeyan tumpukan kéwan model ing plinth RFID-powered ngenggoni donya virtual dituduhake ing iPhone utawa tablet. Pamblokiran kewan liyane sing Balance liyane apik ing donya sing nggawe. Developer Obyek wicaksana kasil demoed game sawijining inovatif ing seri pameran saindhenging 2015 lan wis ngetokake kampanye Kickstarter ing mburi Januari.

Fire takdir Emblem (3DS)

Fire takdir Emblem
omahé boneka meets Tindakan Man ... Fire Emblem takdir. Motret: Nintendo

Seri Fire Emblem game peran-playing romanticized ngijini sampeyan kanggo muter master wayang karo pasukan, loro corralling mau menyang Sastranegara perang - lan uga nggawe wong Kiss. Iku kaya omah boneka meets Tindakan Man, kombinasi pokok saka bayangan kanak-kanak. Cicilan paling anyar dipérang dadi rong versi, saben menehi kontrol saka tentara beda ing perang epik padha. Janjinipun crita apik sing ditulis lan donya gorgeously gambaran populata karo karakter sing tenan, pancene pengin meksa menyang marriage. Ing … cara becik?

Firewatch (Mac, PC, PS4)

Firewatch
firewatch Motret: Campo Santo

Setel ing dhaérah pinggiran-akèhé saka Wyoming, iki pisanan-wong misteri ngulandara nempatno pemain ing menara watch remot, looking metu kanggo alas fires. Nanging banjur iku aneh miwiti kedados lan mung link menyang donya njaba iku talkie walkie lan swara disembodied sing bisa utawa ora bisa dipercaya. Developer Campo Santo iki kawangun dening Jake Rodkin lan Sean Vanaman, sing sadurunge mimpin Lumampah game Mati Telltale kang banget, supaya nyana kathah atmosfer serem.

Glitchspace (PC)

Glitchspace
Stylish werna ... Glitchspace. Motret: Space Budgie

Ana wis sawetara usaha kanggo mulang prinsip saka werna liwat game, nanging iki salah siji sing paling genuinely menarik. Digawe dening tim independen Space Budgie, Glitchspace punika platformer kawitan-wong sing èfèktif ulang donya watara sampeyan kanggo kemajuan liwat tingkat. The gayane, visuals tithik nyedhiyani Urut saka lingkungan maya lan saka Tur kita main ing GameCity ing 2013, iku pancene Panjenengan nggawe sampeyan mikir kaya coder a.

Home Free (Mac, PC, PS4)

Home Free
ngulandara Animal ... Home Free. Motret: Kevin Cancienne

Sadurunge karo eksperimen New York area studio / code, Desainer Kevin Cancienne wis ngginakaken suwene rong taun ngembangaken simulasi asu iki ngendi sing diputer mutt keblasuk ilang lan piyambak ing kutha procedurally kui. Kajaba kanggo kultus hit, Tokyo Jungle, sampeyan kudu nggunakake naluri kewan kanggo urip, golek pangan, lan mbok menawa malah memitran. Sawise sukses kampanye Kickstarter, iku cetha sing akèh penyayang asu ndeleng soko obah lan milutaken ing slant anyar iki ing ngulandara mbukak donya.

Horizon: Zero Dawn (PS4)

Horizon: Zero Dawn
Robot lan dinosaurus - apa ora kanggo kaya? Horizon: Zero Dawn Motret: Sony Entertainment Komputer

Sampeyan bisa jenis mbayangno sesi brainstorming sing mimpin kanggo tumindak role-playing ngulandara saka basis Amsterdam PlayStation Veteran Guerrilla Games: "Hmm, supaya robot sing kelangan, dinosaurus sing kelangan, supaya, ngenteni menit, carane babagan …"Prèsto Hey - game ngendi sampeyan pamburu ing dinosaurus robot planet post-apokaliptik battling. Iku katon ayu sanadyan, nyawiji eksplorasi donya mbukak lan kaslametané karo Techniques pertempuran mawarni-warni. Killzone meets Skyrim? Ya manawa, ngapa ora?

The Guardian Last (PS4)

The Guardian Last
Fumito Ueda ngasilake kanggo The Last Guardian. Motret: Sony Entertainment Komputer

Paling kita munggah marang ing tau mirsani Kaca Fumito Ueda kang nganti PlayStation judhul legendaris Ico lan Shadow saka Colossus - banjur teka iku presentation E3. We lagi dikarepake liyane atmosfer, ngulandara ennui-mimpin, wektu iki nduwé lanang enom lan kang … buta bab manuk-fox, lagi ngupaya kanggo uwal kutha crumbling. Njaluk siap kanggo dadi heartbroken.

Ora Manungsa kang langit (PS4)

Ora Manungsa kang langit
A jero-pink mangsa ... No Manungsa kang langit. Motret: Hello Games

generasi isi prosedural mangsa kita tau temen maujud kita wanted - nanging siji kita lagi saya njupuk. Dadi uncalan adoh impen hoverboards lan montor mabur lan miwiti imagining No Manungsa kang langit tinimbang: sungguh ngulandara papan eksplorasi kapenuhan nggantheng donya Candy jero-pink lan teal kapenuhan jalmo lan wahana. Ing wektu nalika planet masalah kita jek tau luwih semrawut lan weather-diantemi, iku sethitik wonder sesanti padhang iki ing mangsa wis enraptured supaya akeh.

wong 5 (PS3, PS4)

wong 5
Bali saka favorit kultus - Persona 5. Motret: Atlus

Kerep disebut minangka kombinasi tradisional game peran-playing Japanese (JRPG) lan Pokemon, seri Wong wis kultus hit wiwit asli spun mati saka seri Megami Tensei petualangan RPG in 1996. tales iki Roman SMA, Rajapati, Persahabatan lan daya gaib sing idiosyncratic lan asring daft (ana cicilan dancing game), nanging lagi richly imajinatif lan Persona 5 janjinipun manggon nganti seri sing musicals nduweni, fiction penggemar lan akeh crushes ing bolo serem disandangi kaya bruwang Teddy lonjong.

tumindake (Mac, PC)

tumindake
edgy, lo-fi, medeni ... Tumindake. Motret: Software lunar

Apa bab dhasar nilar? Paling taun, Forume Wong Tegal Games sami kita karo Soma nyetel ing fasilitas riset remot jero banyu lan 2016 pungkasanipun kudu ndeleng release saka Tumindake, a medeni ngulandara chilly nyetel ing basa rembulan nilar. Karya papat-wong UK studio Lunar Software, Tumindake nggunakake "Perma-pati" mekanik, kang tegese sampeyan ora ngemas kesehatan utawa urip, sing njelajah kungkungan peteng, nyoba bisa metu apa wis kedaden. Akeh banget sing edgy, 1980-budget kurang sci-fi film reimagined minangka ngulandara kawitan-wong.

Scalebound (Xbox siji)

Scalebound
Dragon onomatopia karo pembunuh soundtrack ... Scalebound. Motret: Microsoft

Kamiya, headphone, naga. Wong wis bisa teka ing tataran ing E3 saperangan taun kepungkur, ngandika telung tembung iki lan kita ngene didol, kaya sing. Yen sampeyan perlu luwih rinci, Hideki Kamiya punika genius Creative konco Sétan May mewek, Bayonetta lan Viewtiful Joe lan Scalebound punika project kang paling anyar, ngulandara tumindak roleplaying sing katon kaya revamp modern Final Fantasy kang nyabrang karo Cara Olahraga Dragon Panjenengan, nampilaken pahlawan sing gelut monsters nalika ngrungokake musik ing headphone kang. Anggere iki ora sawetara dasi-in surreptitious karo Apple Music iku bisa dadi hit runaway.

Tacoma (Linux, Mac, PC, Xbox siji)

Tacoma bisa dadi 2016 kang hit breakout.

Brief ing: ical Ngarep ing papan. kasunyatan: mbokmenawa isih Gone in papan. Nanging kuwi bab ala? Tacoma dening tim padha, Fullbright, karo backing Ngartekno luwih sawise sukses runaway pisanan sing. Mikir Gravitasi meets Portal meets, uh, ical Ngarep – lan minangka sepi, crita indie eksplorasi kaya siji iki sing Big Thing ing game sapunika, iki bisa dadi sukses breakout.

sing Dragon, Cancer (Mac, Ouya, PC)

sing Dragon, Cancer
A pengalaman nutup ... Sing Dragon, Cancer. Motret: Ryan Green

Perlu koyone aneh, looking nerusake kanggo game video sing tawaran karo crita bener nitahake kang rusak anak kanggo kanker. Nanging apa Ryan Green bangunan karo tim cilik iku nutup a, pengalaman sepi sing njupuk liwat loro joys lan perjuangan saka anak urip Joel kang kang. Yen game kaya depresi Quest lan suryo srengenge satemene bisa bantuan wong ngerti sing berjuang gedhe-gedhe tresna, banjur iki bisa, banget. Uga katon pancen ayu, a jumble polygonal patah lan manéka warna, cahya alus lan dipengini hinting ing pepeteng teka.

Tom Clancy kang Divisi (PC, PS4, Xbox siji)

Tom Clancy kang Divisi
Tom Clancy kang Divisi Motret: Ubisoft

A pandemi agawe wis mejet New York supaya alamiah apa perlu kutha regu crack saka spek-Ops warriors kanggo mulihake urutan dening Urut saka njupuk wong. OK, sing plot metu saka cara, sisih menarik iki paling anyar Tom Clancy franchise-'em-munggah iku sing co-op strategi role-playing penembake nyetel ing donya online ngengkel dipanggoni déning tim pamuter liyane sing bisa perang utawa perdagangan karo. Asil katon kaya njupuk Survivalist kutha ing Destiny, lan yen tech server bisa nangani mbukak, iki bisa dadi évolusi penembake militèr kulo kabeh wis nunggu.

Uncharted 4: Song End (PS4)

Uncharted 4
Epic film crito ... Uncharted 4. Motret: Sony Entertainment Komputer

Sanadyan seri Uncharted wis detractors sawijining, pangembang Dog Nakal wis terus-terusan di-push envelope ing syarat-syarat crito film epik, lan papat lan final Nathan Drake ngulandara katon ngeset kanggo terus Warisan sing. Iku crita "siji pungkasan Proyek" klasik: Drake nikah lan pensiun nanging banjur cak nekat muncul karo tales saka rejeki pirate sungguh lan pahlawan kita wis ditarik bali menyang fray. Nyana ageng pesawat-bêsik, wisecracks centil lan emosi nyata.

Ore (PC, PS4, Xbox siji)

Ore
Heart-leleh ... Martin Sahlin kang Ore. Motret: Seni Electronic

Iku hard kanggo ngomong apa kita lagi luwih ing katresnan karo Yarny, maskot kerajinan Ore kang, utawa nitahake kang, Martin Sahlin, sing teka ing tataran ing konferensi E3 ing LA pungkasan taun kanggo pour manah bab kang lelampahan pembangunan luar biasa pribadi. Ing game platforming cute wis nggunakake alon unraveling tenunan-awak kanggo njelajah ara-ara samun sing adhedhasar kelairan Sahlin kang Swedia. Iku bab katresnan, iku marang kita, minangka tangané guncang saka syaraf. ati ilang. Yen iki mangsa marketing, kita lagi kabeh pinasthi.

Way menyang Woods (PC)

Way menyang Woods
Way menyang Woods Motret: Anthony Tan

Ana minangka sethitik liyane saka Tur saiki, wis ana akeh kapentingan ing game iki visual puisi babagan petualangan menjangan lan fawn dheweke ing alas bergaya. Karya coder 16-taun-lawas Anthony Tan, konsep lan dipikir inspirasi dening Studio Ghibli klasik kaya spirited Away lan Putri Mononoke, render menyang urip interaktif nggunakake Unreal majeng 4 engine. A 2016 release uga dadi sethitik optimistis, nanging kita wanted kanggo flag project nyenengake iki tho.

We Happy Sawetara (PC)

We Happy Sawetara
Bali menyang retro-mangsa ... We Happy Sawetara. Motret: marga kapeksa Games

Diterangake ing situs minangka "game saka katentremané lan kaslametané ing drugged-metu, kutha Inggris Piyambakipun inggih ing 1964 ", We Happy Sawetara ora cendhak ing gagasan menarik. Kaya Bioshock Tanpa wates reimagined dening George Orwell lan Stanley Kubrick, nempatno sampeyan menyang alternatif retrofuturistic Britain ngendi sampeyan kudu katon kanggo konfirmasi, nalika ngamati masyarakat collapsing aneh. Iku uga "kaslametané roguelike", kang tegese ora ana respawns utawa nyimpen TCTerms: yen mati, sampeyan kudu miwiti maneh ing kutha mentas kui.

The Seksi (iOS, PC, PS4)

The Seksi
The Seksi Motret: Sony Entertainment Komputer

Kita wis nenggo taun kanggo Jonathan jotosan kang tindakake-munggah kanggo Braid, ing platformer Xbox Live sing asring aken karo kickstarting pemandangan indie modern. Setel ing pulo aneh, obyek kanggo ngatasi seri teka-teki lingkungan oblique, unpicking ing Rahasia saka pulo sing lunga. Iku kaya Myst PC klasik reimagined minangka crita Jorge Luis Borges.

XCOM 2 (Linux, Mac, PC)

XCOM2
XCOM2 Motret: 2K Games

Setel 20 taun sawise sanget diakoni siji basis strategi SIM ana, XCOM 2 njupuk Panggonan ing bumi sing wis tiba menyang asing mlebu. Saiki tumindak minangka gerakan perlawanan, tim XCOM nduwe pesawat anyar jinis prajurit lan specialisms, karo misi njupuk ing aran perang gerilya. Liyane, lingkungan sing saiki procedurally kui kanggo nambah surprise lan macem-macem kanggo ing tegang, taktik fun.

Yooka-Laylee (Linux, Mac, PC, PS4, Wii U, Xbox siji)

Yooka-Laylee
Yooka-Laylee Motret: Playtonic

Paling taun klompok Veteran karyawan Langka Nggawe studio dhewe, Playtonic, lan Nyetel bab ngembangaken terusan spiritual kanggo Banjo Kazooie, langsung njawab dungane nostalgics N64 nang endi wae. Karakter co-op ing tengah jumbuh padhang lan Playful platform ngulandara sing mansyur lan bat tinimbang bruwang lan manuk, nanging banyolan ing, setelan lan crita sing unmistakable ing asal.

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Published liwat Guardian News Feed plugin kanggo WordPress.