Ing 25 game paling apik 2015: 25-21

The 25 best games of 2015: 25-21

 

Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Ing 25 game paling apik 2015: 25-21” iki ditulis dening Keith Stuart lan Yordania Erica Webber, kanggo theguardian.com ana 14 Desember 2015 12.30 UTC

Inggih, iku meh Natal, wektu sing apik nalika kabeh Writers hiburan nguripake pikirane, ora kanggo kulawarga lan kanca-kanca, nanging kanggo mungkasi-of-taun fitur dhaftar. kene banjur, iku rundown tradisional kita saka taun kang 25 video game paling, nyusun dening tim kita game panulis experienced - sadurungé kabeh ilang menyang FUG saka eggnog lan carol singing.

minangka tau, iki judhul kita wong sante taun, ora gedhe-gedhe kita felt padha paling groundbreaking utawa sing narik pangalembana kritis palng. Iku ora adil utawa ngelmu - utawa sing padha utawa cukup.

Oalah, kene kita, saka 25-21. Balia saben dina minggu iki kanggo liyane.

25. Soma (PC, PS4)

Soma
Soma

Telung úa utama arupi horor Soma: setelan jero-segara, monsters mutated, lan dread eksistensial. Kanggo menehi kredit, malah sanadyan pisanan iki underused lan overused liya, katelu cukup kanggo nindakake game. Forume Wong Tegal wis dipasang scares Langsung biasa lan wah deg-degan frantic kanggo ngelingake sampeyan nemu sing jenis wedi langsung ngepenakke, nanging luwih menarik dening adoh filosofis, medeni psychological diputer metu ing narasi sing ngundakake pitakonan bab identitas pribadi. Saben uwong sing mirsa poto-bayangan apa ngimpi nyata sing digawe saka.

24. nganti Dawn (PS4)

nganti Dawn
nganti Dawn

Salah judhul medeni paling nyenengake lan inovatif kanggo sawetara taun, Nganti Dawn sumerep pemain nyoba supaya wolung kanca urip lagi golek piyambak kepepet ing lodge remot ngendi monsters lurk ing pepeteng. Cleverly nggabungke unsur Silent Hill lan Lumampah Mati, drama interaktif iki menehi Welasan Serat adhedhasar tumindak pamuter - iku "kupu efek" mekanik sing nilai kanggo kemungkinan menarik kanggo mangsa ngulandara tumindak.

23. Lego Ukuran (macem-macem format)

Lego Ukuran
Lego Ukuran

Activision kudu wis dikenal saka banget pisanan Skylanders sing Lego pungkasanipun bakal nggawe game dhewe ing genre Toys-kanggo-urip, lan iku bakal akeh luwih. Sawise kabeh, iki ora mung Toys, lagi Toys sing pas menyang kategori Zachary ana Toys, lan padha lagi Toys pemain kanggo mbangun piyambak. Tambah sing Gawan kaping waralaba, karo crita boten sae sing weaves liwat sawetara saka wong-wong mau, lan iki sing paling Lego game durung, utamané (minangka tansah) nalika main karo kanca.

22. jamur 11 (PC / Mac)

jamur 11
jamur 11 Motret: Untame

Lair ing senggol game, it’s perhaps no surprise that Mushroom 11 is more inventive than your standard puzzle platformer. Not only is the protagonist an amorphous organism, in a post-apocalyptic (if beautiful) world seemingly devoid of human life, but you move it across each 2D level through destruction and regrowth. At times seeming to flow like a liquid, but actually acting like a solid, the ever-changeable shape provides the hook for plenty of new and challenging kinds of puzzles.

21. Ori and the Blind Forest (Xbox siji)

Ori and the Blind Forest
Ori and the Blind Forest Motret: Microsoft

Despite its hippyish premise (you must help the spirit tree restore life to a mystical forest), this beautiful platform adventure from indie collective Moon Studios is an almost cruelly challenging game in places, pitting you against a folk tale environment filled with deadly spike traps and frightening creatures. But the luscious scenery and deft plotting see you through. Like the Rayman series, Ori shows there is plenty of life, depth and soul left in the 2D scrolling genre.

  • The Guardian Games 'Review of the Year' njupuk Panggonan ing Guardian kang Scott Kamar ana sore, 7-8.30pm. Featuring Keith Stuart, Writers Simon Parkin lan Cara Ellison lan pangembang game Mike Bithell, kita bakal katon maneh ing 2015, with mince pies and a giant Xmas tombola! Tiket kasedhiya kene.

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

21282 0