Ing 25 game paling apik 2015: 20-16

The 25 best games of 2015: 20-16

 

Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Ing 25 game paling apik 2015: 20-16” iki ditulis dening Keith Stuart, Simon Parkin lan Ian Renault, kanggo theguardian.com ana 15 Desember 2015 09.35 UTC

Iku part loro romp kita liwat game paling apik 2015, lan sawise konsentrasi wingi iku hit indie offbeat, kene … uga, sawetara liyane. We durung ngelekake iki dhaftar Highly subyektif.

20. kanthi Galak (PC / PS4)

kanthi Galak
Bisa menehi hasil karo bilai? Galak Z bakal pitutur marang kowe salah siji cara.

estetis iki dijupuk saka taun 1980-an ana esuk kartun, jenis ngendi papan pahlawan Japanese pilot boyish njupuk mudhun monster asing hulking nalika kasil rembugan kolom asteroid. Nanging, konco bluster ing, iki game babagan Learning cara kanggo menehi hasil karo bilai nalika, contone, sampeyan lagi Quaking ing sawetara guwa papan nilar, tameng kurang, pemikiran carane ing bumi sampeyan bisa nggawe ngarep kanggo mothership ing siji Piece. Dirancang dening Jake Kazdal, sing makarya kajawi Tetsuya Mizuguchi ing penembake seminal Rez, iku game apik-looking banget. Nanging kaendahan nyata dumunung ing bencana menyang sing lagi thrusted sanajan, kanggo sawetara pemain, panjaluk sing bakal sethitik banget stratospheric.

19. N ++ (PS4)

N ++
Arcade iromo ... N ++.

The iromo arcade saka N ++ sing meh instinctively menowo. Iki game sing mbaleni tumindak padha, wektu lan maneh, ing nggoleki kanggo Master pertimbangan spasial. karakter, ninja diminutive, urip mung 90 detik. Ing wektu sing, sampeyan kudu nyoba kanggo ngliwati limang kamar agawe. Iku ora paling novel utawa nggowo pengaruh premis, lan durung, N ++ ngrasa anyar penting (uga gedhe banget: ana watara rong ewu kamar tantangan kanggo nyegat). Minangka karo kabeh paling klasik ing twitch, lelampahan saka pamula kanggo master marang ora liwat kabisan anyar kanggo avatar, ananging ing tangan lan memori otot. Sampeyan tetep pakar - mesthio siji ing ukuran uselessly tartamtu.

18. Tales saka Borderlands (macem-macem format)

Tales saka Borderlands
Tragedi lan weteng ngguyu: Tales saka Borderlands.

Kaya Tales Traveller karo gelar Lego, Telltale menehi line produksi pabrik saged njupuk game sembarang, film utawa franchise televisi lan ngowahi iku menyang soko pinter, nglipur lan asring gumbyang. Sanadyan Game of Thrones lan Minecraft: Crita Mode uga shined taun, iku muter iki mati saka tembak Gearbox RPG sing kita saestu sante, thanks kanggo sawijining karakter banget, genuinely lucu script lan pakar pangerten Semesta narasi ngendi tragedi lan weteng ngguyu mung tau jeblugan laser loro.

17. kahuripan Inc (PC / Mac / PS4)

kahuripan Inc
kahuripan Inc

A pun gelar pantes game siluman murni taun, kahuripan Inc. uga pamer kaendahan luwih lan urgency saka gelar strategi adhedhasar siji-nduweni hak kanggo. sampeyan kudu 72 jam kanggo nyimpen agensi ndelok dening infiltrating megacorps 2074 kang, siphoning daya lan dana karo rintangan kuwat dibandhingke marang sampeyan, malah karo fungsi mundur penting. expansion anyar tikel dawane kampanye wis worth revisiting amarga ekstensif pangaturan dhewe lan karakter pilihan sawijining; sing ngowahi bebarengan radikal malih bakal ngowahi playstyle Panjenengan.

16. Super Mario Maker (Wii U)

Super Mario Maker
Super Mario Maker Motret: Nintendo

Ing siji wektu utawa liyane, kulo kabeh menengan panginten: 'Hey, sing Shigeru Miyamoto punika hack lengkap; Aku apa luwih apik. 'Inggih saiki kita duwe kasempatan. Super Mario Maker alat nggawe prasaja kuat, saéngga namung bab sapa mbangun tingkat platforming dhewe lan bareng karo donya. Sanajan jero lan Komplek, Nintendo mangerténi carane kanggo desain antarmuka sing dianggo, supaya nggawe kuwi minangka akeh fun minangka playing. mesthi, kita kabeh langsung kelingan sing Miyamoto ing kasunyatan genius, nanging Mungkin sing titik.

  • The Guardian Games 'Review of the Year' njupuk Panggonan ing Guardian kang Scott Kamar ana sore, 7-8.30pm. Featuring Keith Stuart, Writers Simon Parkin lan Cara Ellison lan pangembang game Mike Bithell, kita bakal katon maneh ing 2015, karo mince pai lan raksasa (free!) Xmas Tombola karo hadiah sange! Tiket kasedhiya kene.

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

14101 0