Ing 12 paling video game 'endhog Paskah’

The 12 greatest video game ‘Easter eggs’

 

Powered by Guardian.co.ukArtikel iki judul “Ing 12 paling video game 'endhog Paskah'” iki ditulis dening Keith Stuart, kanggo theguardian.com ana 2 April 2015 09.21 UTC

Miturut legenda ing 1979 Atari 2600 game, Adventure, iki pisanan nambahi didhelikake ing-guyon disarèkaké adoh ing sudhut cetha saka kode. Yen pemain katuntun a dot werna abu-abu menyang kamar didhelikake padha tak kanggo ndeleng pesen "Digawe dening Warren Robinett", protest poto-referential dening Programmer game sing pegel ing Atari kanggo ora crediting sawijining Staff.

wiwit, iku wis katutup sing console Fairchild Channel F, dibukak ing 1976, umuk saperangan pesen kuwi. Tur isi sing aslinipun karo mesin siji, minangka iya 1978 title Video Whizball, a turunan Pong sing bakal ngirim jeneng coder ing layar (Bradley Reid-Selth) yen digawa metu urutan Komplek saka gerakane ing cedhak saka game.

Nanging sapa diwiwiti kabeh, iki Lawakan didhelikake, japes lan referensi sneaky langsung dadi pokok saka desain video game, entuk jeneng Paskah Endhog - mbokmenawa ing referensi kanggo namung mbebedag endhog Paskah tradisional.

Oalah, kene 12 kita favorit. Nambah dhewe ing bagean komentar.

siksa 2 - Njupuk John Romero ing pasuryan

Jon Romero
"Kanggo menang game sampeyan kudu mateni kula, John Ro … ow!"

Klasik kawitan-wong penembake terusan Bintang pungkasan didhelikake sing pemain mung bisa nemokake dening njupuk boss monster final ing pasuryan, banjur mlaku-mlaku liwat iku. Ing sisih liya pemandangan grizzly iki, sampeyan nemokake ing sirah saka game kang co-nitahake Yohanes Romero. Ing kelet. Game uga main file mundur swara saka Romero nggero "Kanggo menang game sampeyan kudu mateni kula, John Romero!"Dadi apa.

Batman Arkham Asylum - kamar cithak biru didhelikake

Batman cithak biru
plans Warden Sharp kang kanggo asylum kutha-ukuran - salah siji sing utawa ing donya sing paling surem tema taman

masterpiece gothic iki kurang Petunjuk sneaky babagan terusan dhewe. Pemain kudu ngetik kantor sipir asylum, Quincy Sharp, lan jotosan munggah tembok . Apa padha bakal nemokake iku kamar didhelikake karo cithak biru gedhe ing tembok nuduhake expansion ngrancang saka asylum kanggo njupuk munggah sektor kutha kabèh - setelan, mesthi, for-up, Batman: Arkham City. Kamar iki uga dadi didhelikake iki durung ditemokake kanggo rong taun nganti pangembang Rocksteady marang iku adoh ing pratayang kanggo judhul kapindho.

Silent Hill 4 – Robbie terwelu

Robbie
"Aku wonder yen Eileen isih nduweni yen terwelu cute ing dheweke … OH MY Allah "

Iki "cute" dolanan alus ndadekake saperangan cameos gangguan saindhenging seri Silent Hill, nanging murup serem iku ing kamar. Kapan timbal protagonist Henry Townshend peeps liwat bolongan ing tembok kamar turu kanggo Spy pepadhamu atraktif kang Eileen Galvin (katon, iki game Silent Hill - Urut saka bab mung mengkono) kang bisa ndeleng Robbie slumped ing amben dheweke. Nanging, mengko ing game Galvin wis kesusu kanggo rumah sakit lan, yen pamuter peeks menyang kamar maneh, Robbie saiki nguripake menyang kamera, terrifyingly pointing mlaku ing sampeyan - kaya kethèk medeni ing Family Guy. kajaba pink. Lan terwelu a.

Mati Rising - Sandwiches Jill

Sandwiches Jill
Sandwiches Jill. "Apa kowe ngawula roti flat?"

Ing Capcom kang asli kaslametané medeni romp Resident Evil, karakter timbal Jill Valentine iki saklawasé squashed nalika dheweke kepepet ing kamar karo langit-langit ominously Mudhunake. Rowange Barry Burton ngluwari dheweke mung ing wektu, sanadyan, exclaiming: "Sampeyan iku meh sandwich Jill!"Mengko, pangembang milih kanggo ngrameke keprigelan sawijining dialog karo iki hilariously jenenge burger peserta.

Hitman: Money Sang - koin Bejo

Seri Hitman wis riddled karo ing-Lawakan lan Rahasia, nanging iki salah siji sing paling visual maringi hadiah. Ing misi "Til pati apa kita part", karakter tukang mateni timbal, Agent 47, kudu njupuk metu ngresiki ing wedding Redneck. Nanging nalika dadi liwat kanggo bangunan konco tamu nari lan shoots duwit receh cilik submerged ing puddle klompok wong ing kathok cendhak boxer mbukak liwat lan miwiti clapping wong. Apa iki referensi pinter kontrovèrsi Simcopter gedhe? Utawa mung sawetara wong clapping ing Jotosan kathok cendhak sing? History bakal supaya ing.

Borderlands 2 - Guwa saka creepers

Borderlands lan Minecraft
A creeper nggawe katon tamu sing ora dikarepke ing Gearbox penembake Borderlands 2 Motret: domain umum

Ing game kang wilayah Caustic Caverns, antarane labyrinth Tunnel mining nilar, pemain bisa nemokake kamar didhelikake kapenuhan creepers, ing njeblug monsters saka Minecraft. Ana uga sawetara pamblokiran Minecraft beda sing bisa bang kanggo mbukak loot lan migunani item (kalebu kepala Minecraft blocky kanggo karakter kanggo nyandhang). Iku mung salah siji saka sawetara referensi budaya sing Gearbox ndhelik ing sawijining crazed sci-fi penembake - Peteng jiwo lan Gusti saka dering uga ngowahi munggah.

NBA Jam Tournament Edition - didhelikake daptar tugas saka "pahlawan"

NBA Jam - Tournament Edition
Iku tim-up NBA everyone wis ngalamun: legenda Philadelphia 76ers Clarence Weatherspoon lan … ing Pangeran saka Bel-Air.

Ing agêng-90s, basket SIM klasik Midway kang seneng manggon arcade lan nduweni console karo daptar tugas sungguh saka pemain NBA nyata-urip. Nanging kanthi ngetik kode rahasia, pembuangan uga bisa gain akses kanggo sawetara 40 karakter ekstra kalebu Boys Beastie, Bill Clinton, Sub-Zero saka Mortal Kombat lan, mesthi, DJ Jazzy Jeff lan Pangeran Fresh. Sejatine, yen padha tau wus kanggo ndeleng politisi lan campaigner lingkungan Al Gore nindakake dunk Slam marang Crunch, tim maskot Timberwolves Minnesota, iki uga kasempatan paling.

Portal - Lair saka Rat Man

Portal
Ing wiwitan Portal, program komputer malevolent GLaDOS janjinipun nambani kanggo ngrampungke tes dheweke. Nanging Rattman misale jek mikir sing ora bakal njaluk iku

The Maksimum tengah ilmu ngemu kasugihan saka Rahasia gangguan, nanging pemain ngengkel sarwa kawitan-wong puzzler Valve kang bisa nemokake paling. Umpetaken adoh saindhenging Portal lan sawijining terusan sing rong rahasia, tembok kang dijamin ing diagram aneh lan cathetan. Iku kabeh karya ilmuwan Doug Rattman ingkang kepepet ing Lab lemah lan alon banjur edan. Salah scrawls Rattman iku tembung saiki legendaris: "Jajan goroh".

Wong-Wong Mursid Row 2 - Serangan saka terwelu segara buta

Ridiculous cameos kewan sing Paskah endhog nambani biasa ing game. Gir Perang wis sawijining pitik emas, Diablo 2 wis sawijining tingkat cow rahasia, lan gangster epik Saints Row 2 wis …terwelu kain buta sing muncul saka segara. Witness kedadean alam iki mboten umum, pemain kudu wis kanggo pulo cilik didhelikake lepas diantara mists tau-rolling, lan banjur mung ngumbara watara cedhak pesisir nganti cuddly Kraken wakes.

Metal Gear Solid 3 - Ing mburi umur

Metal Gear 3 - pungkasan
Iki Akhir, kancaku. Paling iku carane wong wis wanted kanggo pindhah: karo senapan sniper ing tangané lan Bethet ing kang bali

Tau prankster ing, Hideo Kojima wis tansah crammed gelar Metal Gear karo Lawakan furtive, trik lan Rahasia. Ing siji iki, yen pemain nyimpen game sadurunge boss perang usum karo tuwa sniper Akhir, lan banjur nyetel sistem jam PlayStation sing maju sawetara sasi, nalika padha Muat game, Akhir wis seda umur lawas. Oh kojima, sampeyan kertu.

Telpon saka tugas: Black Ops 2 - Arcade Retro

Treyarch kang Perang Dingin kongkalikong penembake kebak Rahasia, alamiah, nanging ora kabeh wong ndherek Kennedys utawa Vietnam. Ing map serem Nuke Town, yen njupuk kepala mati kabeh pager ing 30 detik, sampeyan njaluk njagong mudhun ing console Atari lawas lan muter pilihan saka judhul Activision retro, kalebu Pitfall lan Kali Raid.

Grand Theft Auto V – ing Thelma lan Louise pungkasan

GTA V
"Ayo tetep arep - kita mung bakal respawn metu rumah sakit tho!"

Saben uwong nduweni Grand Theft Auto Paskah endhog sing favorit - ana atusan wong - nanging kita padha tresna ing drama poignant siji iki. Yen sampeyan nyolong Helikopter lan mabur liwat lokasi pegunungan tartamtu sawise 7pm ing wayah sore, sampeyan ndeleng mobil Vintage reenacting pungkasan misuwur saka film Ridley Scott kang Thelma lan Louise, nyopir liwat pojok a gedung jembar. Ana iku malah sing klompok mobil polisi toko - senadyan susah ora njaluk Trevor disandangi minangka Harvey Keitel mlaku menyang duo pinasthi.

guardian.co.uk © Guardian News & Media Limited 2010

Published liwat Guardian News Feed plugin kanggo WordPress.